Stop Draguicidis! El manifest

Una llegenda explica que a l’època medieval el fals heroi Sant Jordi va assassinar impunement un drac per salvar una donzella.

Des d’aleshores, cada any, pels volts del 23 d’abril milers de dracs arreu dels Països Catalans i a tot el món són sacrificats per commemorar aquesta sanguinària efemèride.

La humanitat ha de tenir en compte que els dracs també pateixen i tenen sentiments. Els dracs tenen una fama inmerescuda d’animals salvatges que mengen persones, una imatge alimentada per les grans corporacions i el lobby antidragonil de Hollywood, i, el que és pitjor, defensada des de les institucions i a les escoles, on s’explica la llegenda sense el context adequat inculcant a les criatures aquesta tradició, sovint innocentment i sense pensar en les conseqüències.

Per això us convoquem el proper dissabte, 23 d’abril, a la Plaça del Progrés de Terrassa, durant tot el dia, a la concentració organitzada per la PETD i WWFF, amb la primera parada de llibres i roses dragon-friendly de la història. Porta el teu propi drac i que es faci amic del nostre estimat Baluk!

Prou dragofòbia! Prou costums i tradicions sanguinàries! Prou explotació dels dracs! Prou assassinats impunes!

Acabem amb aquesta injustícia! Salvem els dracs!

#stopdraguicidis

Deixa un comentari